Natur og miljø

Jeg har alltid vært glad i naturen og dyr. Jeg begynte å ri på hest og brukte masse tid ute i naturen som liten jente i Vosges i Frankrike. Vi flyttet til Wien når jeg var seksten og så fant jeg mange muligheter for å ri og gå på tur.

Når jeg var 19 så tok jeg et stort steg og flyttet til Storbritannia for å studere miljøvitenskap ved University of East Anglia (UEA). Jeg fokuserte på naturbevaring, naturlige farer og risikostyring, og mitt siste forskningsprosjekt var på små fjellsgårder i Østerrike.

Jeg er fortsatt kjempeinteressert i miljøspørsmål og følger aktivt med på det som skjer på tvers av miljøfagene. Ved siden å jobbe med kommunikasjon er jeg engasjert i hva flere miljøorganisasjoner som WWF, Naturvernforbundet, Foreningen våre Rovdyr og Bygdefolk for Rovdyr gjør. Jeg skrev en artikkel på norsk “Rewilding” – den nye miljøbevegelsen som ble publisert i Naturvest 2016 nr 1. Jeg bruker mye av min fritid til å være ute på tur, ser mye på naturdokumentarer og tar bilder av mine eventyr i naturen.

Jeg forstår nå at det jeg ønsker er å hjelpe dette samfunnet og folk som bryr seg om det samme som meg til å lykkes bedre. Det kan jeg gjøre frilans fra hvor som helst.

Hvorfor ikke bestille en gratis “brainstorming” samtale med meg?