Litt om meg

Jeg heter Eleanor og jeg bor i Bergen. Jeg har over ti års erfaring i kommunikasjon og politisk arbeid i og mellom europeiske organisasjoner og privat sektor. Jeg er flerspråklig og har bodd i flere europeiske land.

Jeg er utdannet innen miljøvitenskap ved University of East Anglia i Storbritannia. Siden da har jeg jobbet med europeisk landbruk, klimaendringer og energispørsmål i Brussel og de siste årene med samfunnsvitenskapelige forskningsdata i Bergen.

Jeg er engasjert, løsningsorientert og positiv, og er kjent for mine gode relasjonsbyggende evner og gode samarbeidsegenskaper. Jeg er selvstendig og nysgjerrig som menneske, og jeg liker å finne nye muligheter og å lære nye ting. Derfor bestemte jeg meg for å jobbe som en frilanser ved siden av jobben min slik at jeg kan bruke min profesjonelle erfaring innen kommunikasjon til å hjelpe mennesker og organisasjoner til å få mer innflytelse.

Jeg søker å leve i harmoni med de verdiene som definerer hvem jeg er. Derfor vil jeg bruke mine evner til det som virkelig betyr noe for meg.

Sentrale og viktige verdier for meg er: ærlighet, tillit, vennlighet, frihet og kreativitet. For meg er det å utgjøre en forskjell viktig. Jeg er veldig glad i naturen, dyr og kunst og liker å få muligheten å møte mennesker i alle samfunnslag. Jeg er frivillig på Bergen Røde Kors innen deres integrering og nettverksarbeid. I november 2019, ble jeg klatreinstruktør (finn meg her under “Klatreleder inne”).

Ta gjerne kontakt helt uforpliktended. Vi kan bli mer kjent med hverandre gjennom en innledende samtale.

Min Linktree!

Hvorfor ikke bestille en gratis “brainstorming” samtale med meg?